Over ons

Thuis in Brillen is in 2015 gestart door Marianne Keuvelaar, een gediplomeerd opticien met jarenlange werkervaring in de optiek. Alles waarvoor u normaal gesproken naar de brillenwinkel zou gaan kan zij gewoon bij u thuis. Van de oogmeting tot de keuzebepaling van een nieuw montuur… Thuis in Brillen adviseert u waar nodig, ook wanneer uw bril gerepareerd of afgesteld dient te worden.

Tevens behoort uitgebreid glasadvies tot onze diensten. Dankzij goede contacten met bekende glasleveranciers is het voor Thuis in Brillen geen enkel probleem u te voorzien van passende brillenglazen voor elk budget. Enkelvoudig of met leesgedeelte, meekleurend of zonneglazen. Wij vinden voor u een oplossing.

Thuis in Brillen is er voor iedereen die:

  • Slecht ter been of minder mobiel is
  • Moeilijk bij een winkel kan komen
  • Een druk agenda heeft
  • Voor kwaliteit en persoonlijke service kiest

En bent u lid van ANBO Midden, West of Oostflakkee? Op vertoon van uw ANBO pas profiteert u ook nog eens van 10% extra korting!

Indien u interesse heeft in onze dienstverlening of een afspraak wenst te maken voor een oogmeting kunt u ons via het contactformulier bereiken. Onze opticiens werken op maandag, dinsdag, woensdagmorgen, donderdag, vrijdag en zaterdag. Tevens zijn de avonduren in overleg mogelijk. Bij afwezigheid kunt u natuurlijk de voicemail inspreken. U wordt gegarandeerd binnen 24 uur teruggebeld.